follow Catalog firme » Energie combustibili » Panouri solare » Apa calda menajera » Judetul CLUJ
  home     Apa calda menajera   Judetul CLUJ

Apa calda menajera Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru apa calda menajera completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
apa calda menajera fotovoltaica (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Oferim : Instalații solare, Turbine Eoliene; Micro-hidrocentrale; Instalații hibrid (panouri/eoliană/hidro). Soluții pentru zone fără curent: case, cabane, rulote, stane, ambarcațiuni, etc.; Soluții de back-up (există rețea națională de electricitate dar in momentul in care aceasta cade, instalația de back-up asigură alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor; Sisteme de irigații solare fotovoltaice; Preparare apă caldă menajeră fotovoltaică; Instalații autoconsum in rețeaua națională de energie electrică (on..
0746 *** ***Click aici!
apa calda menajera, apa calda menajera cluj
Firma noastra importa, distribuie si instaleaza panouri solare pentru apa calda menajera, aport la incalzire si incalzirea piscinelor. comercializam fose septice, statii de epurare, rezervoare pentru apa de ploaie si ape uzate, sisteme de drenaj, dedurizatoare si filtre pentru apa menajera, panouri fotovoltaice, invertoare, convertoare, acumulatori cu ciclu adanc, ventilatoare de cos...
0264 *** ***Click aici!
apa calda menajera (Cluj Napoca, CLUJ)
S. C. DRAGUS S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate promovarea si implementarea sistemelor de incalzire cu panouri radiante electrice infrarosu. Dupa o experienta de 8 ierni in domeniul panourilor termice radiante am castigat un loc important in distributia nationala. Va prezentam panourile radiante produse de noi, cu placi active din materiale compozite ,de ultima..
0744 *** ***Click aici!
apa calda menajera (Cluj Napoca, CLUJ)
ELECTRO Terminal este o companie ce ofera solutii complete pentru a optimiza energia de sisteme fotovoltaice pe acoperisuri private si industriale. Datorită unui personal tehnic de specialitate in studiul si proiectarea sistelelor fotovoltaice compania oferă clienților săi servicii complete de consultanta, proiectare, management de proiect, furnizare de echipamente si tehnologii, avize, licente, autorizatii, proiecte la cheie, revizi si mentenanta, garantie si..
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie